V ZELENÉ JE SÍLA

Když se podíváte na tento ouftit, jednoznačně vaši pozornost upoutá sukně svoji nádhernou barvou, která mi připomíná čerstvě pokosenou trávu. Cítila jsem se v ní naprosto nádherně. Zelená barva perfektně nabíjí člověka veselou energií a dodává sílu. Líbí se mi její jednoduchý plisovaný střih, který zdůrazňuje eleganci a ženskost a díky nadčasovosti se klidně bude nosit i za deset let.




Pomalinku se nám blíží podzim, ale nejdříve babí léto a v tomto období jsou midi sukně, tedy sukně polodlouhé délky po či pod kolena, ideálním kouskem oděvu, který nás v chladnějších dnech udrží v teple. Sukně v této délce jsou samy o sobě jedním z nejvýznamnějších typů sukní vůbec. Pokud zvolíte správný materiál, délku i barevný odstín, můžete vytvořit dokonalý outfit. Krásně ji zkombinujete do sportovního stylu, vyladíte mladistvý street style a samozřejmě se perfektně hodí do kanceláře i na společenské události.




U tohoto outfitu je spodní část barevně výraznější, navíc s áčkovým střihem, proto jsem horní část zvolila upnutější, jednoduché tílko bez zdobení doplněné pouze o zlatý dlouhý řetízek. Aby to bylo sladěné do posledního detailu, důležitou roli hrají černé melissky na podpatku se zlatým srdíčkem. A jako doplněk nesmí chybět jednoduchá kabela ve tvaru psaníčka. Tento minimalistický a zároveň nepřehlédnutelný look prozáří den nejen vám ale i lidem kolem.



Boty VIVENNE WESTWOOD / Sukně ZDE / Tílko H&M / Pásek ASOS / Kabelka LA BORSA / Šperky PRESENCE 

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky