NOVÝ ROK, NOVÁ DOBRODRUŽSTVÍ

Ani jsem se nenazdala a vánoční svátky jsou pryč a před námi je další nový rok. Mnoho z nás se ohlédne zpětně a zrekapituluje svůj dosavadní rok či život, řekne si, co v předchozím období udělal správně a co  špatně. Každá jedna zkušenost, každé jedno rozhodnutí je správné, protože všechno co uděláme v tom okamžiku myslíme dobře. Vše nás posune určitým směrem. Někdy se v tom ztrácíme, jindy zase máme radost. Věřím, že každý z nás jde po té svoji správné cestě.



S příchodem Nového roku si dáváme nějaké předsevzetí. Nejsem velký zastánce novoročních cílů či slibů. Protože když se upínáme pro jednu věc, nevidíme další jiné, pro nás kolikrát nové lepší příležitosti, nádherné strávené okamžiky s milovanými. Myslím, že každý nový den, každý jeden okamžik tu a teď je důležitý a třeba se z něho těšit. (Sama si to někdy neuvědomuji.) Všechno co se děje, děje se z nějakého důvodu, nezáleží zda to dopadne výborně nebo špatně, v mnohých případech skutečně nemůžeme danou situaci změnit, ale vždycky nás to posune o krok dál.



Za sebe bych chtěla poděkovat všem čtenářům za to, že mě stále čtete a vracíte se na blog, i když poslední čtvrtrok jsem zde nezveřejnila žádný článek. Věřím a přeji si psát více a věnovat se vám více. Tím bych chtěla minimalizovat svůj život ve všech směrech - materiálních i nemateriálních. Upřednostnit to důležité a zapracovat na sobě, uspět v nové profesi, více naslouchat svému tělu a dopřát to, co potřebuje.



Závěrem bych ráda popřála sobě i vám všem správné vykročení do nového roku 2019. Neohlížet se za minulosti, tu již nelze změnit, ale žít přítomnosti, kterou změnit lze. Dále hlavně zdraví, štěstí, lásku, úspěch, spokojenost, mnoho skvělých lidí kolem a ať je ten další rok ještě lepší, než ten minulý. ♥

Komentáře

Oblíbené příspěvky