New Bead Trollbeads + Gift For You

Trollbeads jsou jedinečně pojaté šperky i proto, že jejich tvůrci se inspirovali mytologií, astrologií, faunou, florou, pestrostí kultur z celého světa i drobnostmi z každodenního života, a právě v tomto spočívá ona originalita. V posledním článku o trollbeads (zde) jsem se zmínila, že během mého života se s kameny potýkám často a řeknu vám, že v poslední době jsem tímto i více podlehla. Pro někoho jsou pouze ozdobou, talismanem, ale já začínám věřit v jejich určitou energii a léčivou sílu.
A jaký máte vztah ke kamenům vy?
Moji ruku zdobí samozřejmě, už vícekrát zmíněný, stříbrný náramek Bangle, na kterém střídám korálky, případně je mezi sebou kombinuji. A tak dalším novým přírůstkem, kterým jsem ozdobila svoje zápěstí (lze nosit i na prstýnku a na náhrdelníku) je korálek s názvem "záhněda". Jedná se o přírodní uzemňovací a ochranný kámen. Proč jsem si ho vybrala? Protože je vynikajícím kamenem pro lidi ve znamení býka, mezi které patřím i já a při jeho nastudování, to byl jasný kup. I když je tento polodrahokam snadno dostupný po celém světe a často vyhledáván pro svoji nahnědlou barvu, je ale potřeba se přesvědčit, že se jedná o skutečnou přírodní záhnědu. Jeho síla spočívá v snižování stresu, odstraňování nepříjemných vlastností nositele tohoto kamene, jako třeba nervozita, nerozhodnost, nevyváženost. Naopak posiluje a pročišťuje základní čakru. Jednoduše řečeno nás učí, jak se rozloučit se vším, co již neslouží svému účelu. A co se týče léčebného využití, doporučuje se položit tento kámen na postižené místo (dotyk s tělem) a zažene bolest (hlavy, svalu, nervové tkáni, zad, potlačuje křeče, prospívá rozmnožovacím orgánům).

Na závěr vám přináším menší dárek, tak pokud máte zájem o 11% slevu na šperky Trollbeads, pište do komentáře váš email a já jednu/jednoho z vás vyberu a zkontaktuji (platnost poukazu je neomezená). Dáme si termín do 7.záři. 



Mějte krásný zbytek prázdnin a v novém měsíci se na vás budu těšit s dalším příspěvkem ❤️

Komentáře

Oblíbené příspěvky