Everyday Outfit, Unusual Day

Před týdnem jsme několik dní strávili na Slovensku a musím říct, že to počasí bylo doopravdy nepříjemně chladné, vítr foukal z každé strany, že se nám ani nechtělo být venku. Po navrátě do Čech nás nečekalo o nic lepší počasí, jenom déšť. Ale dneska se nám ukázal konečně ten správný podzim. Sluneční paprsky nám hřály do zad, na procházce v parku jsme si vychutnávali perfektní chroupaní spadaného listí pod nohama, kochali se fantastickými barvami, které nám přináší pouze podzim a celkově byli šťastní, že můžeme být součástí takového nádherného dne.
Toto roční období dokáže namíchat tak pestrou paletu hřejivých barev, kterou si člověk ani sám nedokáže představit. Můj dnešní outfit je naprosto jednoduchý až barevně všední, ale díky zabarvené přírodě příjemně vyčnívající. Dlouho jsem vám neukázala outfit s teniskami, což jsou jedny z nejoblíbenějších typů bot lidí po celém světě, a právě i já poslední dobou raději preferuji pohodlí před vysokou obuví. Tenisky dokážou stejně jako jiný typ dobře volených bot doladit vaši image k dokonalosti. V dnešním looku můžete vidět klasické bílé conversky ozvláštněné o mašličky místo tkaniček a ozdobené kamínky. Hlavně díky nim celkový look vypadá vkusně a poukazuje na osobitý styl. Ležérní outfit jsem dotvořila volnějším kabátkem, který je v tomto ročním období samozřejmostí a džíny s košilí jsou takovou nesmrtelnou klasikou, kterou se nikdy nic nezkazí.
Jak se vám tento prostý a zároveň stylový outfit líbí? :-)
Abych nezapomněla na doplňky. Šperky k ženě jednoznačně patří a pokud jsou jedinečné jako Trollbeads, dokážou dotáhnout jakýkoliv outfit k originálnosti. Když si je zvolíte, víte, že nebudete ani v obyčejném looku tuctová.  A protože za každým nezapomenutelným dárkem se skrývá příběh, Trollbeads může být skvělým tipem pod Vánoční stromeček pro maminku, babičku, přítelkyni, manželku, kamarádku..  A samozřejmě  každá žena se má mít ráda, tak proč si neudělat radost sama pro sebe?
Boty CONVERSE / Kalhoty ZDE / Košile TOMMY HILFIGER / Kabát GATE / Kabelka PRADA / Brýle GUESS / Šperky TROLLBEADS


Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Oblíbené příspěvky