Módní proměna v obchodním centru Atrium Palác Pardubice

Každá moderní žena chce být trendy, líbit se sobě i okolí, proto vyhledává různé inspirace na internetu, v módních magazínech i v obchodech. A právě v dnešním článku věnuji několik vět proměně, která se konala 5.listopadu v obchodním centre Atrium Palác Pardubice. Už v dřívějším článku jsem nechávala odkaz na soutěž, kde hlavní výhrou byla módní proměna v hodnotě 6.000Kč na nákupy s doprovodem - módním stylistou Kájou Pavlíčkem a se mnou. Představuji vám tedy vítězku slečnu Petru, s kterou jsem si užili příjemné fashion odpoledne.
Touto proměnou jsme poukázali na trendy letošního podzimu a zároveň slečně poradili jak jednotlivé oblečení kombinovat a vytvářet nové jednoduché a zároveň stylové outfity. Trendů na letošní podzim je neskutečné množství, ale důležitou úlohou každé z nás si vybrat to, co se nám líbí a hlavně to, co je příjemné, pohodlné i praktické na nošení. Co se týče barev, volili jsme typické podzimní barevné kombinace - vínová, béžová, khaki. S univerzální a nadčasovou bundou s asymetrickým zapínáním nikdy neuděláte chybu, sluší skoro všem a dá se nosit s čímkoliv a celoročně. Křivák je rozhodně nepostradatelným kouskem v šatníku. A když jsme u jednotlivých kousků oblečení, které nepodléhají módním trendům, tak zde patří i klasická bílá košile vyčnívající zpod bundy. Dalším kouskem jsou trendy khaki kalhoty, ke kterým jsem zvolili jednoduché elegantní vínové kotníkové kozačky hodící se na jakoukoliv společenskou či volnočasovou událost. A co dokáže každý outfit povznést na vyšší úroveň? Rozhodně doplňky či detaily. Na slečně můžete vidět úžasný vínový klobouk a lehce převázanou šálu u krku a z obyčejného outfitu vzniká nápaditý a stylový look.  Dnes se už nemusí ladit kabelka s botkami, vše záleží na naši fantazii a stylu. Slečně Petře jsem ještě na závěr dokoupili světle hnědou větší kabelku, kterou může nosit jak do školy, nákupy i volný čas. 
Důležité u této proměny bylo, aby se slečna cítila dobře a pohodlně a myslím, že se nám to krásně povedlo. Co říkáte vy na tuto proměnu? :-)
Pokud se vám tato proměna líbila a máte zájem o nakupováni se mnou, objednejte se zde.


Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. Slečnu jsem viděla naživo a fakt jí to slušelo. Adriano, odvedla jste slušnou práci. Víc takových článků.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud už nejsou volné termíny na nákupy? Chtěla bych se objednat. Děkuji za odpověď. Macharová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Listopad je plný, ale v prosinci jsou ještě volné termíny, objednejte se zde: http://stylistka.palacpardubice.cz/rezervace/ Děkuji a budu se na vás těšit :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky