Everyday Outfit Wih Alma bb

 Volnočasové trhané džíny se rozhodně neztratí v žádném období. A to stejně platí i pro černou, která patří celoročně k oblíbeným barvám, takže se ji nemusíte vzdát ani na jaře. Dnešní outfit není dle trendů letoška, ale nezapomínejme na to, že i když je důležité zkoušet něco nového, musíme se hlavně cítit dobře. Proto vám představuji velice příjemný, pohodlný a naprosto všední look v převládající černé barvě, kterou jsem rozzářila světlými trhanými džínami.




Pokud náhodou oškubané džíny ve svém šatníku nevlastníte, tak to změňte! Je to "must have" kousek, který se pořád vrací do módy a ani tuto sezónu to nebude jinak. Hodí se jak pro klasické pochůzky venku, můj dnešní případ, také i na formálnější události. Pro dokonalý styling stačí ohrnout spodek džín nad kotníky a obout vysoké podpatky. Já jsem si tentokrát chtěla od podpatků odpočinout, proto jsem je vyměnila za stylové slip-ony. Na procházku po parku je jednoznačně praktičtější obuv. A třešničkou celého volnočasového outfitu můžete vidět elegantní a nestárnoucí malou almu v mé oblíbené tmavé kostce. Jak se vám tento celkový outfit líbí. 
A jaké džíny nosíte nejraději vy?







Kabelka LOUIS VUITTON / Džíny, bunda ZDE / Boty BALADA / Rolák H&M / Brýle POLAROID / Hodinky MICHAEL KORS / Náušnice SWAROVSKI 

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky