Milan Zarecky - Worldwide Photography

V dnešním příspěvku nenaleznete fotky konkretního outfitu, ale spíše doporučení na příjemného a zkušeného fotografa, z kterým jsem minulý měsíc absolvovala focení. I když moje představa byla jasná - nafocení nějakého už jarního outfitu, tak můj zdravotní stav a hlavně počasí nebylo ideální. Zůstalo nám vaření z vody a výsledek můžete vidět v tomto příspěvku. Jaké jsou moje dojmy a pocity ve spolupráci s fotografem Milanem Zareckym?
Milan Zarecky tuto práci dělá už několik let a dovolím si říct, dle zkušenosti, je to profík. Dokáže vyslechnout i zrealizovat požadavek svého klienta, ale také umí i nezkušeného člověka před fotoaparátem nasměrovat  tím správným směrem. Myslím si, že stejně jako já, tak i většina jeho  klientů již během prvního kontaktu nebo před focením v ateliéru řeknou, že na fotografiích vypadají špatně, že se neumí tvářit a focení jim není moc příjemné a tak dále. Určitě se to stává i vám, že mám pravdu? Tyto pochybnosti naštěstí během fotografování zmizí hlavně díky fotografovi, který to vše dokáže otočit. Snaží se uvolnit atmosféru a navodit pocit příjemně stráveného času před fotoaparátem.
Co se mi neuvěřitelně líbí na práci Milana, že ho baví různorodost práce a každá jedna zkušenost s jeho klientem. Nespecializuje se jen na jednu oblast, proto u něj můžete najít snímky z ateliéru, svatby, charitativních projektů a také pomáhá ostatním kolegům svými kurzy. Své vize, při kterých zachycuje nejraději lidskou radost a vzácné okamžiky, realizuje nejenom doma, ale i v zahraničí za využití scenérie Paříže, Benátek či Londýna. A jaký je jeho cíl v tomto roce? Fotit svatby v celé Evropě. Pokud bych mou zkušenost měla shrnout do jedné věty, Milan je příjemný, přátelský člověk a to co děla, dělá s naprostou láskou.


Mějte se krásně ❤️

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky