Staňte se královnou večírků!

Silvestr je za rohem a právě to sváteční období je ideálním prostorem pro různé vánoční večírky, párty, plesy. Pokud i vás ještě letos čeká nějaká sváteční večerní akce nebo se chystáte pořádně oslavit závěr roku silvestrovskou párty, nechte se inspirovat dnešním článkem. Z historie mohu uvést jasný fakt, že žena měla vždycky vliv na muže. Ale ještě větší vliv i na ostatní ženy, co se týče oblékání. Oděv kdysi vyjadřoval postavení jedince ve společenském žebříčku, no v současné době prostřednictvím oděvu prezentujeme svou individualitu, charakter či životní postoj a názory. Určitě každá z nás si na zevnějšku dává velice záležet a snaží se na takové večerní příležitosti vypadat půvabně a ohromit tak všechny kolem. Inspirujte se tedy mými tipy, díky kterým budete královnou celého večera.


TŘPYT
Silvestrovskému outfitu by neměly chybět výstřednější prvky, ať už se jedná o střih, materiál nebo barvy jednotlivých kousků v modelu. Pokud jste skrytou milovnicí všeho třpytivého – právě teď si totiž opravdu přijdete na své! Hitem číslo jedna byly a budou vždycky nejvíc flitry. Pokaždé, když o vás zavadí i ten sebemenší reflektor, rozzáříte se. Ne jen jako nějaká hvězda, ale vaše bude celé nebe. V tónech drahých kovů si můžete vybrat šaty nebo zvolit top či střihově nápadnější overal. Třpyt sluší i botám, psaníčku a samozřejmě šperkům, i když půjde třeba jen o bižuterii. Třpytivé prvky v outfitu můžete vyvážit například černou klasikou.



RAFINOVANÁ ČERVENÁ
Červená k Vánocům neodmyslitelně patří. Neexistuje nic efektnějšího než červené šaty, které z vás udělají hvězdu večera. Nosit rudou toaletu znamená především sebrat odvahu a nebát se být vidět. Ovšem za předpokladu dodržení několika pravidel. Vždycky musí skvěle padnout a maximálně slušet. Pokud si obléknete ten správný model, všechny oči se upnou na vás. Do elegantnějších podniků ale raději zvolte rafinovanější a méně dráždivé střihy a délku alespoň po kolena. 



KLASICKÁ ČERNÁ
Velmi elegantně zapůsobíte klasickými černými šaty či v dlouhém černém overalu. Jednobarevné černé šaty jsou vždycky dobrou volbou, ale na silvestrovskou párty můžou působit samy o sobě tak trochu fádně, proto se můžete ve výběru doplňků pořádně rozvášnit. Barevnou jednotu modelu pak úmyslně narušte masivním náhrdelníkem, flitrovanou kabelkou nebo třeba vsaďte i na třpytivé lodičky. K večerním šatům patří vysoké boty, čím vyšší, tím efektnější. Závěrečný až rafinovaný úspěch každého jednoduchého outfitu dosáhnete červenou rtěnkou a lakem na nehty. V takové kombinaci okouzlíte přítomné hosty svojí krásou a eleganci.


SAMET
Pro večírky jsou stvořené i módní trendy, které ovládly celou loňskou a letošní sezónu. Je to luxusní samet. V kombinaci s romantickou krajkou jednoznačně zazáříte. I když je to velice luxusní materiál, bohužel nebude sedět každému. Ale když už na to máte, předveďte své křivky a věřte, že se v něm budete cítit skvěle. Na Silvestra si klidně můžete obléknout i sametové šaty až na zem a navíc s odhalenými zády budete maximálně svůdná. Upoutat pozornost hravě zvládnete i v sametových lodičkách barevně sladěných s kabelkou. Pokud tyto dva kousky budou výrazně barevné, celkový outfit vyvažte neutrální černou. V sametu budete působit velmi luxusně, trendy a elegantně zároveň.



Závěrem bych chtěla říct, že pro každého znamená sváteční oděv něco jiného. Záleží do jaké společnosti a kde máte namířeno, jen nezapomeňte, že vždycky prezentujete samy sebe. Ať už si vezmete na sebe cokoliv, rozhodně se musíte cítit dobře a sebejistě.
V čem vyrážíte na vánoční večírek či silvestrovskou oslavu vy? A jakému z uvedených outfitu se ten váš blíží nejvíce?

Mějte se krásně  ❤️







Komentáře

  1. Skvělé kousky a tipy, sice se nechystám nikam na večírek, ale inspirace by tu byla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Velice zajímavý článek a krásné šaty..

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky