ZIMNÍ VRSTVENÍ

Nevíte co na sebe? Zima je na kombinace ideální. Můžete nosit a střídat  různé svetry, šály, vesty, kabáty, na nohy obout nízké či vysoké kozačky. Nápadů je hromada, jen stačí vědět co s čím kombinovat. Obyčejný kabát můžete v tomto období vyměnit i za hřejivý kožíšek. Já jsem v dnešním looku zvolila klasiku v podobě černé barvě. Pokud jste odvážnější a budete se cítit dobře i ve výraznějším odstínu, rozhodně budete letos trendy.




V zimě nemusíte nosit pouze kalhoty, ale sáhnout můžete i po šatech. Pletené šaty budou skvělým společníkem v mrazivém počasí. Pokud máte doma šaty z tenčích materiálů, stačí oblečení navrstvit.  Zrovna vrstvení jsem zvolila i v tomto outfitu. Abych nezmrzla, tak pod šaty, které můžete nosit celoročně, jsem si oblékla košili, která navíc skvěle koresponduje s kabelkou. Celkový outfit je doladěný kozačkami nad kolena. Tato kombinace působí velmi přitažlivě a elegantně zároveň. Pokud nevíte co k tak výrazným botám nosit, abyste v nich nepůsobili lacině, perfektně fungují přírodní barvy, jako je béžová, hnědá, khaki i bílá.
Jak se vám tento zimní model líbí?




Boty R. POLANSKI / Šaty ZDE / Košile a kabelka BURBERRY / Rukavice BAŤA / Brýle POLAROID / Náušnice SWAROVSKI / Hodinky MICHAEL KORS

Mějte se krásně  ❤️



Komentáře

  1. Ta barva kozaček je skvělá! Vážně top! Já tyhle vysoký miluji, mám jedny v černý a pak v šedé, ale tento odstín je originál, co máš :)

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa tá barva kozaček k tomuto outfitu nepáči :P ale inak naozaj super :)

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky