LEŽÉRNÍ ELEGANCE

Úzký pás se dá krásně zvýraznit páskem, ale pokud zvolíte šortky s vysokým pasem, efekt dokonalého pasu máte zaručený. Šortky velice ráda nosím v létě, ale pokud není velká zima na jaře či na podzim, také se dají krásně zkombinovat a přizpůsobit počasí. V dnešním outfitu můžete vidět elegantnější variantu šortek a saka, ve které můžete vyrazit do společnosti i do práce. Spojení těchto dvou stylových kousků je velmi sexy!




V létě tyhle kousky budou perfektně vypadat jen s obyčejným bílým tričkem, ale do chladného počasí rolák je u mne jasná volba a navíc ještě opticky prodlužuje postavu. Pokud se zaměříme na detaily, stejný efekt jsem docílila i  pomocí delšího zlatého řetízku. Důležitou roli hraje také výběr bot. Určitě neodolatelně vypadají vysoké podpatky, ale bikerské boty s perlami a černými punčochami se vzorem dodávají celkovému vzhledu správný sexappeal. 
Jak se vám tento ouftit líbí? A nosíte kousky s vysokým pasem, nebo se jim vyhýbáte?



Boty ZARA / Šortky ASOS / Sako BOOHOO / Rolák H&M / Brýle POLAROID / Kabelka PRADA / Šperky PRÉSENCE, SWAROVSKI

Nezapomeňte se ještě zúčastnit soutěže o příjemné ceny, zde.

Mějte se krásně ❤️


Komentáře

  1. Moc pěkný outfit, sluší ti to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem do nedávná neměla s vysokým pasem nic, ale od té doby, co jsem si koupila jedny high waisted kraťasy tak už nechci nosit nic jineho 😃 je to pohodlné a vypada to úžasne 😉

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky