ZÁŘIVÝ OUTFIT NA JARO

Mezi odstíny letošního jara patří syté barvy, i jako třeba zářivá červeno-oranžová. Pravděpodobně se tento odstín nemusí líbit na první pohled, ale to vůbec nevadí, protože každému se nemusí líbit vše. Za mně je to barva optimistická, energická, která se po zimě perfektně hodí. Budete v ní neodolatelná a určitě neuniknete žádnému obdivnému pohledu. Pokud nejste dostatečně odvážná na oblečení v této barvě, zkuste sáhnout třeba po doplňcích. Boty, kabelka, šátek a nebo výrazně sytý lak na nehty s rtěnkou. I tímto se dá dokonale oživit každý outfit.





Poslední dny to vypadá na typické jarní počasí, hlavně ať to tak zůstane, a k jaru neodmyslitelně patří šaty. V dnešním příspěvku vám jedny takové představuji. Zvolila jsem délku midi, která už v dnešním módním světe patří mezi "must have" kousky každého dámského šatníku. Působí velice elegantně, důležitě a hlavně pohodlně. Zrovna tento styl délky se dá nosit na jakoukoli příležitost a navíc pro každé roční období.





A abychom byly připravené na jakékoli jarní teploty, rozhodně je potřeba vrstvit. Křivák to jistí, dodává rebelský nádech. Zářivé šaty jsem utlumila černou, tím se prostě nic nezkazí. A absolutním letošním hitem, vlastně bylo i loňským, jsou boty z pružného textilu, který perfektně obepíná nohu. Tyhle kotníčkové boty s otevřenou špičkou mě momentálně baví a fascinuje mě jejich kombinování.
Jak se vám tento dnešní outfit líbí?
A jaké kousky oblečení či barevné odstíny vás letos na jaře zaujaly? 




Boty BAŤA / Šaty ZDE / Pásek ASOS / Kabelka LA BORSA / Brýle POLAROID /
Hodinky MICHAEL KORS / Šperky PRÉSENCE

Mějte se krásně ❤️




Komentáře

  1. Málo, velmi málo žen, si troufá na takové šaty, v této barvě. Je to škoda, jsou nádherné a nositelné zároveň. Kombinaci s kotnickovymi botami bych nedoporučil, protože to už moc zkracuje nohy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Aleši :-) Naštěstí nohy mám dlouhé, takže kotníkové boty nevadí :)

      Vymazat
  2. Moc se mi líbí tyhle šaty, ale jsou na můj vkus moc barevně výrazné. Každopádně vám sluší jako všechno co zde propagujete.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si minulý týden koupila sako v této barvě, už se těším, až ho vytáhnu :)
    Boty jsou úžasné! ❤️

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky