Fairy

Krásné zdravé dlouhé vlasy u ženy je naprostá dokonalost a ráda je obdivuji. Ale někdy je potřeba z davu vystoupit. V dnešním příspěvku vidíte můj poslední outfit post s dlouhými vlasy. Tí, kteří mě sledují na instargramu či facebooku už vědí, že jsem se konečně odhodlala udělat změnu. Nevím přesnou dobu, ale 2 či 3 roky jsem přemýšlela zda stříhat nebo nestříhat. Každá návštěva kadeřnice skončila stejně. Dole pouze konečky nebo max. 15cm vlasů, protože vždycky jsme se shodly, že je velká škoda stříhat husté a zdravé vlasy. No, minulý týden se to konečně stalo a já mám jiný sestřih, z kterého mám fakt radost.
Cítím se v tom příjemně, mladistvě a šmrncovnější, klidně posuďte sami! :)








 Dlouhé šaty asi uvidíte u mě častěji, protože je doslova miluji a jsou stálicí mezi letními outfity už několik let. Nejenže jsou lehké, vzdušné, příjemné na nošení v horkých letních dnech, ale taky z nich číší maximální ženskost. Tyto šaty jsou v romantickém provedení,  ušité z velmi lehkých materiálů a já jsem si připadala doslova jako víla. 












Šaty: Zara, Boty: No Name, Kabelka: H&M, Košile: Amisu, Šperky: Pandora, Swarovski

"Kráčím kupředu životem, miluji sama sebe, takovou jaká jsem a užívám si sebe, mé myšlenky jsou pozitivní,  a proto se cítím dobře. "

Mějte se krásně 

Komentáře

  1. Pěkné šatičky, jsi jako víla :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  2. Řekla bych téměř anděl!! :-) Co se vlasů týče-změna je někdy potřeba-já to schvaluji. Vlasy máš krásné ať dlouhé nebo trošku kratší!
    Nikola Hl.

    OdpovědětVymazat
  3. Breathtaking!! Love the elegance in this dress and the photos! You look sensational!! Always a pleasure to see what you will bring next!! Great work!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit a šatičky především. Taky mám dlouhé šaty moc ráda, rozhodně si plánuji na léto nějaké další přikoupit a střih těchto se mi moc líbí. Jinak už se moc těším na fotky s novým účesem. Taky jsem se loni na podzim odhodlala a vlasy skoro do pasu zkrátila na mikádo nad ramena a nelitovala jsem. Změna je život :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Kočí :-* Dlouhé šaty jsou fakt top a hlavně v létě či u moře :) Právě s mikádem koketuji několik let, tak zatím jsem se odhodlala na tento nový sestřih... :)

      Vymazat
  5. Bez podprsenky? Chválím!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to sluší =) a kratší vlasy jsou taky pecka, zkrtka, když je žena krásná a umí se ,,prodat" (v dobrém slova smyslu =)) tak jí sekne všechno, přesně na to podle mě dost často apeluješ (nebo z toho mám alespoň takový pcit), že se snažíš nás, neustále nespokojené, zašklé a závidějící si vzájemně češky přivést na tu správnou cestu mít se rád takový jaký sem a nekoukat po ostatních. A ty Adri, ty jsi zkrátka doknalá =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Terezko za krásný komentář a napsala jsi to naprosto úžasně, přesně moje pocity i záměr :)

      Vymazat
  7. Moc krásné, šaty mám taky, ale nosím jen černé, na bílé jsem nenašla odvahu.. Tak se s něma s těžkým srdcem budu muset rozloučit :( Ale Tobě sluší moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, asi ještě potřebuješ čas a pak to přijde i v bílé barvě :)

      Vymazat
  8. Když žena zkracuje vlasy, zbavuje se minulosti :-) Možná znáš z okolí, že nejradikálnější změny bývájí v souvislosti s partnerstvím, životními změnami...krokem do nové etapy. :-)

    Přeji krásné dny :-)
    Vivian

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sakra, že já se nedala ostříhat před 3 lety, pouze koketovala s touto myšlenkou :-D :-) Napsala jsi to naprosto úžasně, protože tak to doopravdy je! Jsi úžasná, náš anděl ♥

      Děkujeme :)

      Vymazat
  9. Dluhé šaty ti moc sluší :) Já je vždycky obdivuji, ale zatím jsem si sama žádné nekoupila, asi na ně nemám odvahu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) A proč není odvaha, vždyť je to tak krásný, jednoduchý kousek, který udělá moc parády a ještě přitom zakryje i nedokonalosti postavy v některých případech :)

      Vymazat
  10. Wow, ty šaty jsou úchvatné a neskutečně ti sluší :) Úplně jako víla, opravdu :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky