Sunny day

 Krásný večer všem! :-) 

Jaký jste měli víkend? Věřím, že minimálně tak pohodový a pěkný, jak jsem ho strávila já. Dneska se u nás počasí konečně umoudřilo a venku bylo naprosto úžasně. Sluníčko nás svými paprsky krásně hřálo při poledním relaxování na dece u vody. Odpoledne jsme zajeli na výbornou točenou vanilkovo-jahodovou zmrzlinu do Slatiňan a příjemnou procházkou k zámeckému parku jsme nafotili i pár fotek dnešního outfitu.


Zvolila jsem lehké šatičky, protože nesmíme zapomínat, že ženskost je jedna z věcí, kterou na nás muži milují.  Jednoduchý volný střih, z příjemného šifonového materiálu, které si prostě zamiluje každá z nás. V podvečer na zahrádce už bylo chladněji, tak jsem outfit doplnila krátkým koženkovým křivákem, který jste už tady viděli víckrát. Ideální letní outfit. Vy už máte svoje lehké letní šatičky? Myslím, že letos jsou k sehnání  v každém obchodě s dámskou módou.











 Boty: Always, Šaty: Amisu, Kabelka: Louis Vuitton, Šperky: Michael Kors, Pandora, Swarovski

"Svět je umělecké dílo a taková jsem i já."

Mějte se krásně 


Komentáře

  1. Krásné šatičky, moc ti to sluší :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-neziju-jen-makeupem.html

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásný boty a nohy! Přes Slatiňany jsme v neděli jeli a fronta na zmrzlinu byla neuvěřitelná. Tam by mě nikdo nedostal! A teď to čtu i tady. Čím to je? Je ta zmrzlina nějak výrazně jiná než všechny ostatní?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve Slatiňanech je fronta skoro vždycky, i proto, že je to jedna z nejlepších točených zmrzlin v okolí. My si tam vždycky pochutnáme na vanilkovo-jahodové ..je to mňamka..i když dneska jsem zkusili čokoládovou a míšu..taky moc chutná. Zkus taky :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky