Vernisáž obrazů & Jednoduchý outfit

V nádherném prostředí Inflagranti v centru Pardubic se sešli 28.dubna 2015 v 18 hodin  zájemci o abstraktní umění. První spontánní vernisáž této výstavy energetických obrazů Dany Voženílkové se nesla v duchů pohody, zábavy, povídání, chutného zdravého jídla, dobrého vína a samozřejmě nesměl chybět ani úsměv na rtech, který provázel zúčastněných po dobu celého večera.










Energetické obrazy umělkyně Dany Voženílkové jsou zachycením momentu, pocitu nebo nálady, kreslené srdcem a pravou mozkovou hemisférou. Neexistují krásné nebo škaredé obrázky, ale na každého člověka jejich nálada a energetický náboj působí jinak. Někoho povznáší, jiného utlumuje. Každý si vybírá citem to, co se mu líbí. Obrázek, který vás přitáhne má v sobě energii, kterou právě potřebujete. Ten, který vás nechává chladným a nic vám neříká, nese energii, které máte dostatek či dokonce nadmíru. Nechte se vést svým srdcem a věřte své intuici, ta vám nikdy neradí špatně.














Další možnost vzniku energetických obrázků je kresba na požádání, pro konkrétního člověka na základě jeho aktuálního zdravotního stavu a jeho energetických potřeb. Obrázky dodávají energii člověku, který si je pořídil, nebo dostal, kdykoliv to potřebuje. V každém případě dokáží zvednout náladu, pohladit na duši a zahřát u srdce. Stačí se do obrázku ponořit a vnímat jeho atmosféru.








Jak jsem už výše psala, vernisáž se konala v nádherném prostředí roztomilého obchůdku s názvem INFLAGRANTI - přistižen v žáru ohně při hříchu marnosti, kde některé obrazy můžete celoročně vidět a taky i  pořídit. 
Dovolte mi taky pár slov k prodejně, která  nabízí převážně české ručně vyráběné zboží, jako:
- křišťálové šperky Preciosa,
- křišťálové užitkové sklo Bohemia Crystal,
- malované hedvábné šátky paní Gabriely Novotné,
- kožené řidičské rukavice všech barev od pana Strnada,
- plstěné klobouky vyráběné prvorepublikovou technikou od paní Maxové,
- ručně dělané fascinátory a letní kloboučky přímo od majitelky prodejny,
- obrazy od malířů
Prodejna je vybavena od pana Houfa - nábytkem ve stylu "brocante", který je také možné zakoupit.

Stojí za to se tam mrknout a určitě neodejdete s prázdnou! :)















Teď něco málo k outfitu, který se nesl v duchu "V jednoduchosti je krása". 
Bílých košil můžete v obchodě vyzkoušet několik, a stejně to není ono, znáte to! :) Některé krátké, široké, příliš prosvítající, jiné jsou mačkavé, jednoduše řečeno nepadnou postavě. Tento kousek košile naprosto zbožňuji, má asymetrický neobvyklý střih, je nemačkavá, vzdušná a dá se perfektně kombinovat..k podpatkům i k teniskám..  Kromě jiného, ze základních stavebních kamenů šatníku je zmiňovaná bílá dobře padnoucí košile, tmavé sako, cigaretové slimky, vysoké špičaté lodičky.. Já jsem na právě na vernisáž zvolila všechny uvedené kousky dohromady, akorát doplnila květovanou čelenkou, která dodává celkovému outfitu jedinečnost. 
Teď mě napadla otázka, který styl oblékání je vám nejbližší? 






Boty: Always, Kalhoty, sako, košile, čelenka: Módní Fashion Bazar, Psaníčko: F&F

Photo by KV Photography 

Mějte krásný sluníčkový den 

Komentáře

  1. Tak tohle já miluju!!! -můžu tak jít i když jdu s malým s kočárkem (bez těch podpatků ovšem :-) ) a připadám si dobře a přitom pohodlně. Tohle je prostě šálek mého čaje :-) Tobě sluší všechno-to už ani nekomentuji! :-) A tentokrát mě hodně zaujalo i to jídlo!! :-)
    Nikola Hl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko, ke kocarku idealni pohodlna bota, takze souhlasim s tebou a tento styl je mi taky moc blizky, nosim to rada a casto ..nesmrtelna klasika :) no a jidlo bylo uzasne :)

      Vymazat
  2. Třetí fotka od spodu nemá chybu! :) Outfit opět dokonalý a z obrazů čiší energie a pohoda stejně jako z jejich autorky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Musím souhlasit s Happyjanah, třetí fotografie od spodu je dokonalá, má sílu a neskutečnou hloubku, strašně vám to sluší ;) A outfit, je naprosto perfektní, čelenka jej krásně osvěžila a zjemnila. Zkrátka opět 1* =).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, ja te mam rada, tvoje komentare jsou nejkrasnejsi a rekla bych ze i nejuprimnejsi :) dekuji, dekuji :-*

      Vymazat
  4. Krásné fotečky ten věneček ti sluší :-)

    Zvu tě na Giveaway.
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, celenka je ze vsem mych kousku nejoblibenejsi :)

      Vymazat
  5. Obrazy mi nic moc nerikaji, tedy ty klasicka od "velkych umelcu", ale tohle je krasne barevne, pozitvni, jine! Takze tohle se mi libi moc! Outfit je super, jednoduchy a pekne pozdvihnuty celenkou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, moc vám to s přítelem sluší, jste kouzelný pár a fotky se moc povedly a i outfit je dokonalý :)

    Zaměřeno na: ASTOR + Giveaway

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky