BLACK COAT

Letošní zima se nám malinko asi pomátla. Přes Vánoce sníh žádný a když se teď podíváme ven oknem, vidíme skoro sněhovou kalamitu. Dokonale přituhuje, teploty pod nulou a takhle to má pokračovat i další týden. Nejlepší variantou zůstat doma pod peřinou s čajem v ruce v příjemné společnosti a koukat na nějaké dobré filmy či seriály. 
Ale na druhou stranu nastal správný čas pořádně provětrat všechny teplé bundy, či kabáty, které hlavně perfektně zahřejí, ale taktéž zkrášlí celkový náš outfit.
Ženskost a eleganci vám zaručeně propůjčí kabát. Letošní zimu jsem věnovala pozornost shánění kvalitního kabátu jak v camel barvě tak i v černé. Pokud si vzpomínáte, camel kabát jste tady měli možnost vidět a v dnešním looku ve stejné značce vám představuji další nadčasový kousek, který je střihově jiný. Jen co jsem ho viděla a dotkla, věděla jsem, že splňuje všechny mé požadavky. Dokonalý moderní střih, v pase utažení páskem, zdobený výrazným širokým wrap límcem, po stranách funkční kapsy lemované kůži. A materiál? Hrubší, teplý, příjemný.
Celek jsem doplnila béžovými kozačkami a kabelkou se zlatými cvoky.
Jak se vám tento jednoduchý outfit na každodenní nošení líbí?
Kabát Pietro Filipi, Boty Botovo, Kalhoty a svetr Módní Fashion Bazar, Kabelka La Borsa,
Rukavice Gate, Brýle Polaroid

Mějte se krásně ❤️ 


Komentáře

  1. pristane ti to :) páči sa mi tvoja kabelka
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
  2. Elegantní outfit! :)
    http://fashionandchili.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kabát je nádherný, čekám na slevu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se ptala taky na slevu, ale bylo mi řečeno, že základní kousky nezlevňuji, ale třeba na konci zimy bude.. :)

      Vymazat
  4. Tento outfit se ti moc povedl, kabát i kabelka se mi moc líbí. A máš krásné držení těla, to dělá taky hodně :)

    Simple living: Chia snídaně ve skle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rada, že se libí :) Je to takový look, který nenadchne moc, ale ani neurazí :) Co se těla týče - už nějakou dobu trpím bolestmi páteře, ale začínáme pracovat na zádech a svalech, které mám špatné.

      Vymazat
  5. Ahoj, ja mam dost odvaznu otazku, ale snad mi odpovies, viackrat si pisala, ze si uprimna a nie je sa zaco hanbit. Uz dlhsiu dobu pozorujem, ze vyzeras trochu odisne. Si taka jemnejsia v tvari. Ak je to tak ako si myslim, tak by ma zaujimalo, ktory doktor je taky sikovny :) Vsak mas operovany nos? Velmi dakujem za odpoved. Janka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jsi z mála lidí, co to poznalo :) Malinko zbroušený nosánek mám díky Doc. MUDr. J. Válkovi :)

      Vymazat
    2. Dakujem, za uprimnu odpoved. Tak to teda gratulujem k skvelemu vysledku :) Mas to urobene naozaj velmi pekne. Janka

      Vymazat
  6. Krásný kabát! Bohužel u nás v Olomouci už ho na prodejně nemají. Koupila jsem si ten v camel barvě, který máte i Vy a je boží. Potřebuji velikost 34 a i tak mi občas bývá volnější, ale tento se dá stáhnout v pase páskem. A Vám sedí parádně. Ale v čem Vy vlastně vypadáte špatně, že? :) Co si oblečete, to Vám sluší. Už žádné úpravy nepotřebujete, jste dokonalá. Lenka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky