Grey Coat

Vážení a milí čtenáři,
než budete níže projíždět příspěvek, dovolte mi popřát do NOVÉHO ROKU hlavně zdraví, lásku, štěstí a Božího požehnání.. Ať jsme všichni na sebe milí a hodní. A nezapomínejme, minulost je za námi, proto vítejme s nadšením a láskou vše nové ❤️
Znáte ten pocit, když se můžete zahřát a zabalit do měkkého zavinovacího kabátu s výraznějším límcem a páskem? Já si tento pocit v zimním období maximálně vychutnávám. Nikdy nesáhnete vedle, když si kromě dobře padnoucího střihu kabátu vyberete šedou barvu. Je módní, praktická, slušivá a nesmrtelná. Tady můžete vidět i se mnou souhlasit, že se jedná o kousek hodící se na den i noc a dá se s nim vymyslet několik krásných kombinací. Takové elegantní šortky a vysoké kozačky nad kolena působí nevšedně, sexy a stylově, tak proč to také nezkusit? ;-)
Boty Botovo, Šortky Jennyfer, Košile Módní Fashion Bazar, Kabát Asos, Kabelka a Pásek Louis Vuitton


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Nedá mi to a musím sem zase hodit několik superlativů...s každým dálším článkem si říkám, že Tebe je pro nás škoda :-). Tvůj styl je opravdu TOP a Ty to co nosíš umíš dokonale prodat...a není to jen tím,že jsi krásná "baba" ...nevím..je to vše dohromady :-) Pro mě máš neskutečné fluidum...věřím, že o Tobě bude ještě slyšet :-)
    Krásný..děkuji..ženy mají ukazovat svou ženskost...a hrozně mě mrzí, že v ulicích je to vidět tak strašně málo.
    A trocha pobavení na závěr...já teď trávím většinu času na dětském hřišti,ale když už někam vyrazím,tak si vždycky řeknu...tááák a dneska jdu za Adrianku :-)
    Hezký večer NikolaHl.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný kabát, šedá se podle mého dobře kombinuje, takže bych si mohla něco takového pořídit, já jsem na tohle blbec, protože nedokážu sladit nic jiného, než černou barvu, proto nemám jinou bundu či kabát, než černý, ale nalákala jsi mě k tomu, abych si koupila aspoň něco šedého...:)

    **Pinki Claire**

    OdpovědětVymazat
  3. Juu, krasne nakombinovano! A ty kozacky vubec nevypadají spatne, černé by se mi hodily ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. já teda mám trochu averzi k šortkám a jejich kombinování s kozačkami, ale v tvém případě to není nejhorší :) moc se mi líbí kabát a halenka :)

    Puntíkatý blog

    OdpovědětVymazat
  5. Také si říkám, že to vůbec není špatné, přes to, že je to šedé. A vůbec nejvíc mě potěšil 1. komentář, když si i maminka na pískovišti s dětmi řekne, že půjde za Adrianku. Protože, proč vlastně ne? Mám radost, když jsou blogerky inspirací a motivací pro ostatní. Pak to má vše větší smysl, hodnotu, výsledky...

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky