CARDIGAN&JEANS

Do chladnějších dnů se hodí vrstvené outfity a cardigan je jasná volba. Dá se nosit celoročně. Tento dnešní outfit je vhodný především do zimního počasí, na který můžete obléct ještě kabát. Ale když jsou teploty nad nulou a venku se pohybujete méně, stačí zvolit teplý huňatý svetr, který krásně zahřeje a cítíte se v něm příjemně i pohodlně.
Cardigan se může nosit zapnutý nebo úplně rozepnutý. Já jsem si ho nechala rozepnutý pro více ležérní až smyslný vzhled, i díky tomu vyniknou detaily šály. K takovému střihu svetru, který je objemnější a delší, lépe je zvolit upnutější dolní díl outfitu a perfektně k tomu vypadají úzké kalhoty či džíny. Kotníkové podpatky celkový look prodlouží a červenou kabelku velice ráda nosím v pochmurném počasí, která právě tehdy dokonale ovládne a rozzáří celý outfit.
Boty Baťa, Džíny Replay, Rolák F&F, Cardigan Takko Fashion,
Šála a kabelka Gucci,  Prsten Swarovski, Lak na nehty Jessica 

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. No tak dnes se mi líbí naprosto všechno. Zejména musím vyzdvihnout džíny z důvodu, že je nemám rád. Ty Vaše jsou ale tak krásné samy o sobě a tak skvěle kombinované, že jsem z nich vážně nadšený a jednoznačně mohu změnit názor! Krásné a zároveň zajímavé jsou i boty, ale i šála...dobrá volba barvy kabelky...no prostě vše!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkné a dobře padnoucí džíny dokážou zázraky :)

      Vymazat
  2. Dobry den,mohu se zeptat na konkretni typ dzinu Replay + velikost?Dekuji

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky