Furla&Melissa

Nádherný slunečný den 
Nejlepší na létě jsou právě ty horké večery, kdy se může sedět venku a popíjet zbožňované koktejly.
Konečně i k nám dorazilo to nádherné letní počasí a já jsem úterní večer strávila na zahrádce s drinkem v ruce a hlavně bez bundy či jiného oděvu s dlouhým rukávem. 


Bandeau (oděv bez ramínek) topy i šaty jsou jednoznačně letní záležitostí a ani letos to nebude jinak, než si tento kousek oblečení pořídit do svého šatníku. Jsou velice ženské - romantické i elegantní, taky praktické, v horku snesitelnější - odhalují velkou část kůže a krásně se vám opálí celý dekolt. Můj nejoblíbenější letní střih šatů je jasný skater střih (vzdušná širší sukýnka), který nejenom že působí jemným panenkovským dojmem, ale taky je praktický v horkých dnech a dodává pocit volnosti.  K jednoduchým šatům s jemnou barvou jsem zvolila růžovku od Furly a nápadité melissky, a tak celkový outfit na mě působí příjemně, mladistvě a hravě.
Konkrétně tyto šaty jsem už ukazovala minulé léto v jiném provedení.
Schválně, který z outfitu se vám líbí více?











Kabelka: Furla, Boty: Melissa-Vivienne Westwood, Šaty: Asos, Náramky: AVA Jewels

Mějte se krásně 

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED

Komentáře

  1. Nádherné šaty :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalost jako vždy :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-samponu-klorane.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ano konečně léto. Nikdy sem si neuvědomovala jak strašně ho miluju, jako malá sem měla stejně ráda léto jako zimu, na oboje sem se stejně těšila, ale poslední dobou, kdy zimy tady stojí…. ehm…. za prd =D tak sem se začala víc a víc těšit na jaro a hlavně na léto, ale až letos sem si to plně uvědomila, užívám si ty teplé paprsky a nasávám tu skvělou vůni a atmosféru, miluju ten hluk léta i v místech, kde je ,,ticho", ale příroda sama, je teď tak strašně hlučná =D Outfit je velice povedený, nabitý létem a pozitivní energií, je hravý a sexy, přesně takový, jak ty to umíš, originální a svůj. Užívej si tohle nejlepší období plnými doušky =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, děkuji za krásný komentář, outfit si vystihla naprosto přesně, bez jakéhokoliv dodatku :) Taky děkuji za přání, poslouchám a užívám naplno, přeji tohle i tobě :-* A co se týče zimy, já ji nikdy neměla moc rada, pouze Vánoce, jinak nee... a letošní Vánoce bych chtěla poprvé oslavit u moře, tak budu věřit že se to povede :)

      Vymazat
  4. Krása jako vždy, botičky jsou peckové a Furla taky :)

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky