Gratitude

Je potřeba se zastavit... sednout...popovídat..relaxovat.. za takové krásné chvíle i poděkovat... 
Když je člověk vděčný za to, co má, za maličkosti, za radosti..někdy i smutek.. za vše..co život každý den přináší.. věřím, že dostane ještě více..  Jsem vděčná za minulost.. za přítomnost..a děkuji i za budoucnost, protože vím, že mi donese to, co potřebuji... Když děkuji, dávám lásku, když mě někdo poděkuje, cítím lásku.. Je krásné a důležité děkovat za každý jeden okamžik.. za lásku, protože láska otevírá bránu štěstí..
Kdy jste naposledy upřímně poděkovali vy? 






Příjemné posezení na zahrádce v Hotelu 100 budeme realizovat asi častěji. Musím vychválit skvělou obsluhu, výborné víno, chutné jídlo.. a máme to doslova před nosem :) Pro tento nádherný podvečer jsem zvolila pouzdrové šaty, které jsou elegantní, kopírují linii těla a hodí se nejen do práce, v kombinaci s vysokými otevřenými botami, i na večerní posezení u vína. Šperky jsem doladila decentní a pro chladnější večer oblékla dobře padnoucí sako. 









 Boty: Mango, Šaty: Asos, Sako: Zara, Psaníčko: Elega, Šperky: Swarovski, Pandora
Michael Kors

"Nemůžete být příliš mocní, když nejste vděční, protože vděčnost vás udržuje ve spojení
s mocí."

Mějte se krásně 

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED

Komentáře

  1. Krásně napsaný komentář..proto sem tak ráda chodim...nejen že omrknu trendy ale i se zamyslím...dnes obzvlášť...souhlasím s tebou..děkovat je potřeba.Já každý den opravdu upřímně děkuji,že mi bylo umožněno být matkou,že mohu(tak jako právě teď)slyšet svého syna bezstarostně dýchat a že mám vedle sebe báječného chlapa s kterým to mohl sdílet ❤ A tobě děkuji za příjemný relax u tvých příspěvků...Přeji vám krásný večer a samozřejmě ti to jako vždy moc sluší!!!
    Nikola Hl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko, rada čtu tvoje krásné komentáře, děkuji :) Máš krásnou rodinu a to je v životě nejdůležitější ♥

      Vymazat
  2. Máš pravdu Adrianko, člověk děkuje velmi málo, pokud vůbec a hlavně si vůbec neváží toho krásného co má a to je velká škoda. I já bohužel občas v tom každodenním shonu a spěchu zapomínám jaké mám štěstí, k tomu se přiznávám. A proto nikdy není naškodu si to připomenout :)

    O vlasy se mi stará.... Sebamed

    OdpovědětVymazat
  3. At si každý říká, co chce,,,ty pomluvy, že někoho kopíruješ.. moc tomu nevěřím. a stejně, pokud to děláš, tak sakra dobře! všechny tvé fotky, styl jsou uplně o něčem jiném!! je vidět, že si dáváš záležet, nádherné barvy, vždy krásné originální prostředí. A ne že sem hodíš 3 fotky u zdi, jako jiné blogerky.fandím ti Adri:) Nikola

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mám radost, když někdo ocení i zbytek fotek, nejenom outfit :)

      Vymazat
    2. Musím souhlasit :) Fotky jsou super, mají nápad a ta úroveň je vážně někde jinde.

      Vymazat
  4. Já si zrovna včera večer říkala, jak moc jsem nevděčná.....jak bych naopak měla být ráda za to všechno, co mám a jaké se vlastně mám sakra dobře.

    Příští sobotu se vdávám a tak nějak jsem si říkala, jaký mám štěstí - na báječnou rodinu, která mi pomáhá a vím, že i kdyby držkou měli rýt zem, budou tu pro mě....na kamarády, co tady jsou a ty stovky hodin pohody a smíchu, co jsme zažili, ale i všechny ty hmotný věci, který mám ráda a že opravdu není běžné v dnešní době si moci "všechno dovolit"....a v neposlední řadě můj budoucí manžel, který mě už deset let drží zamilovaně za ruku i přesto, že já jsem vlastně takovej nevděčnej prevít :)

    Asi bych měla začít meditovat nebo já nevim.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V dnešní době najít správného, milujícího partnera/partnerku je těžší bych řekla ... a ty máš to velké štěstí :-) Tak to má byt a tak to je správné, určitě někde uvnitř si to uvědomuješ a jsi vděčná :) Přeji Ti krásné a pohádkové manželství, blahopřeji! ♥

      Vymazat
    2. Děkuju Adri. Já si to uvědomuju, ale občas se přistihnu, že to vlastně "beru jako samozřejmost", což určitě není správně.
      Nemůže mě změnit jeden článek na blogu, ale může mi pomoci si uvědomit, jak by to mělo být. A za to ti moc děkuji.

      Vymazat
  5. Adri, povedat v dnesnej dobe dakujem resp. pocut uprimne dakujem je naozaj vzacnost,preto si to vzdy vazim .ked niekto podakuje a mysli to naozaj uprimne. ;-). A k fotkam : su nadherne,krasne prostredie, pekne vyladeny outfit a obdivujem v kazdom prispevku tvoje topanocky :-).... Ak sa mozem opytat ,kolko rokov uz zijes v CR? ... Pekny dnik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto ti rozumím a věřím, že je nás více takových co si uvědomuji a těší se i z maličkosti :) Kočko, děkuji za milé slova a žiji tady 8 let :)

      Vymazat
  6. Kráááááása!!! :) Já děkuji pořád za všechno, co mám. A všechno nejlepší Adri, ať se ti daří ve všech oblastech života :)

    OdpovědětVymazat
  7. Neskutečně ti to sluší:) Hrozně se mi líbí ta kombinace barev. Kéž by člověk potkával na ulici více takových slečen, které se umí takto elegantně oblíkat:)
    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kombinace barev na šatech se mi moc libí a děkuji :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky