Palazzo Pants

Jednoduché, ženské, ale přesto nápadité..ano, jsou to palazzo kalhoty. Tyhle kalhoty se širokými nohavicemi, moderními prvky, z lehkého a příjemného materiálu jsem si oblékla  na schůzku s kamarádkou. S velkou radostí vám musím napsat, že tento kousek je naprosto nejpohodlnějším oděvem v mém šatníku. Pokud skutečně nejste „šatový“ typ, tak tento střih kalhot rozšiřující se už od pasu, nejvíce připomíná sukni.



Na fotkách můžete vidět zpod nohavic vykukující červené sandálky se stabilním širokým podpatkem, které jsem barevně doladila s větší kabelkou. Vrchní část oblečení je volnějšího střihu, tzv. oversized halenka. Už jste ji tady měli možnost vidět v jiné jednodušší kombinaci. Naprosto ideální pohodlný look k moři díky klobouku, ale i na denní nošení. 












Boty: Bershka, Kalhoty: Gate, Košile, klobouk: Módní Fashion Bazar, Kabelka: Louis Vuitton, Šperky: Michael Kors, Swarovski.

Mějte krásný víkend 

FACEBOOKINSTAGRAMMÓDNÍ BAZARVINTED

Komentáře

  1. Výjimečně s podprsenkou? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zavist te jednou totalne znici :)

      Vymazat
    2. To není závist, jen všímavost :-) Nekritizuju nehaním, jen se snažím rozproudit debatu o tvém chození bez/s podprsenkou.

      Vymazat
    3. Nerozumim proč by se tady mělo tohle řešit. S podprsenkou či bez, není to jedno? Je to každého věc..

      Vymazat
  2. Parádní, miluju námořnické proužky na čemkoliv :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky