FIND THE DIFFERENCES

Úvodem tohoto postu se vás ptám, našli jste tedy rozdíl? :) Já myslím, že určitě ano! Trošku bláznivé, ale proč nezvolit stejné boty v odlišném barevném provedení?  Zaručuji vám, že si vás lidi na ulici hodně rychle zapamatují! :)
Nevím, či je to úchylka nebo je nás více, ale mám několik stejných párů bot akorát v odlišné barvě, taktéž i kabelky, či různé oblečení: kalhoty, bundy, trička, saka, košile, kabáty... Jednoduše řečeno, když mi nějaká věc krásně sedne, tak si je koupím v několika barvách. Máte to stejně?
V tomto outfitu se kromě jiného zaměříme hlavně na bílou košili, která je nejuniverzálnějším a základním kouskem v dámském i pánském šatníku. Nevíte jaký zvolit střih? Má odpověď zní, dle typu vaše postavy a především takovou, ve které se budete cítit pohodlně i moderně. Já jich mám ve skříni několik, vypasované i volné. Pravdou je, že teď více vyhledávám pánské střihy a méně střihově na tělo, každopádně oba umí zvýraznit ženskou siluetu.
Tento konkrétní kousek je volnější a díky prodloužené délce ji mám ležérně zastrčenou do úzkých džín. Ach, jak já se těším se na léto, když ji vyvenčím se šortkami či nějakou lehkou pouzdrovkou, ať už je to tady! Pokud chcete celkový outfit malinko posunout na vyšší level, vykasejte si rukávy a klidně zvolte zajímavé a výrazné doplňky. U tohoto looku jsem s doplňky nepřeháněla, protože košile je sama o sobě výraznější díky motivem na zádech a výrazné boty k tomu postačuji.
Venku pořád není ukázkové jarní počasí, takže teplejší kabát je samozřejmostí a převázaný pásek poukazuje ženskost na správném místě. A nesmí chybět ani lodičky na podpatku. Takto můžete vyrazit na méně formální obchodní schůzku, s kamarádkou do kina, či s přítelem na večeři.
Boty, džíny ZARA / Košile, kabát zde / Kabelka LOUIS VUITTON / Brýle POLAROID


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. AHoj veľmi rada pozerám tvoje príspevky a musím povedať, že si skutočne inšpiratívna.Páči sa mi na tebe, že vieš čo sa ti hodí a máš svoj štýl :)
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  2. Každá jiná bota?? DOKONALÉ ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Adri super nápad na článek, pojala jsi to skvěle!

    mimo to, tyhle lodičky už chvíli okukuji, uvidíme, zda je v Praze potkám a budu mít možnost si je vyzkoušet :-)

    No a nové psaníčko je krásné, moc se mi na všech líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Veroniko, psaníčko jsem si přála už delší dobu, líbí se mi více než Eva, kterou jsem poslala dál. A lodičky jsou skvělé, doporučuji určitě.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. I když dva odlišné styly, ale krásně to do sebe zapadá :)

      Vymazat
  5. Moc pěkný outfit. :) líbí se mi džíny. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky