PLAID DRESS

Kostkovaný vzor se vyskytuje hlavně na flanelových košilích. Ale co tak si vzít kostkované košilové šaty? Velkým hitem i této sezony jsou kostky či kárované vzory a já vám přináším tip na outfit. Pokud máte obavy z tohoto výraznějšího vzoru, stačí si vybrat  kostky v neutrálních barvách, které se dají více kombinovat.
Při výběrů kostkovaných či károvaných šatů doporučuji klást důraz na materiál. Konkrétně tento je příjemný, nekrčivý, úžasný na nošení. Jednoduchou černo-bílou kombinaci jsem se snažila rozbit hlavně výraznějšími kozačkami a v těchto pořád chladnějších dnech  i červenou károvanou šálou. Celkový outfit jsem doplnila o nadčasový koženkový křivák. V těchto šatech můžete prožít celý den, či vypadat dobře bez ohledu na příležitost.  A s čím nejraději kombinujete kostky vy?
Boty EBAY / Šaty, křivák zde / Šála GATE / Kabelka LA BORSA / Brýle POLAROID / Hodinky DANIEL KLEIN

Mějte krásné sluníčkové dny  ❤️ 

Komentáře

  1. Vypadá to moc dobře! :) Super outfit! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý stylový outfit, až na ty boty... Takové vidím poprvé a popravdě, nic moc :/ Spíš bych tam viděl nějaké "obyčejnější" kozačky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle boty mam doma ctvrtym rokem a porad se mi libi :) mela jsem chut na vyraznejsi nez obyc kozacky :) dekuji za komentar!

      Vymazat
  3. Love, love love this outfit! That dress is sensational and those boots are killer!! You look amazing!! :) Great work!

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný outfit - jak košilové šaty, tak kozačky- ty jsou top!

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto dokonalé. Ty šaty se mi moc líbí, žádné takové ještě v šatníku nemám a myslím, že bych to měla napravit :). Kozačky se mi velmi líbí, viděla jsem je už hodněkrát i u jiných blogerek a přijdou mi nápadité, nevšední, prostě trendy. A co se mi líbí moc, je ten křivák, ten je skvělý....Dá se ještě sehnat? Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šaty jsou bezkonkurenční :) a jsem rada ze se kozacky libi, je to takovy kousek ktery nosis s radosti nebo se nemuzes na to divat :) krivak je perfektni a uz ho mam tak 5let, neni uz k sehnani, bohuzel :( Mej se krasne Leni.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky