MOJE PÉČE O PLEŤ

Doby, kdy se péče o pleť skládala z umytí obyčejným mýdlem a namazání univerzálním krémem jak na tělo i pleť, je už dávno pryč. Na trhu máme několik kosmetických přípravků a já osobně mám někdy v tom velký zmatek, máte to stejně? Hlavně jsem typ ženy, která nerada mění a nerada zkouší pořád něco nového. Mám ráda stálé výrobky, které fungují pořád. Ale samozřejmě nedokážeme se nějakému testování vyhnout a sama jsem dlouho hledala co mi bude vyhovovat nejvíce. Hlavně nečekejte žádné zázraky či přehnanou péči v tomto příspěvku. Nejsem kosmetický maniak, takže moje starostlivost je naprosto jednoduchá, řekla bych, že až základní, ale mne to vyhovuje a jsem spokojená.
ROZJASŇUJÍCÍ ODLIČOVADLO S CITRUSY HERBALIFE

Jelikož mám normální a mastnou pleť, tak perfektním přípravkem pro ni je tento oblíbený čistící gel, který obsahuje jojobová mikro zrníčka s přísadou citrusových olejů, díky kterým se lehce odstraňují nečistoty a make-up. U gelu bych více poukázala na výraznější a za to svěží vůni pomeranče a grapefruitu. Obsahuje vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E a Aloe Vera, pomerančový olej, citrusové oleje, čistící složky získané z jablka a esterů z jojoby. Nanáším jej do vlhké pokožky, nechám chvíli působit. Mezitím si umyji zuby a po té opláchnu vodou a osuším čistým ručníkem. Pokožka po použití je příjemně čistá, posilněná a rozjasněná. Používám ráno a večer.

ČISTICÍ JÍLOVÁ MASKA S MÁTOU HERBALIFE

Pro pořádnou regeneraci a vyčištění pórů je důležitá správně zvolená maska, kterou používám jednou týdně a před nanesením vždy pleť dokonale odlíčím a vyčistím. Tato jílová pleťová maska mi vyhovuje ze všech nejvíce a již po prvním použití jsem viděla rozdíl. Je obohacena o vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E, aloe vera, silici rozmarýnu a mátový olej.  Díky oleji se krásně roztírá,  zanechá světle zelený film, který se nevstřebá, ale zaschne. Masku na obličeji nechávám působit 15minut, kdy mi úplně zaschne a pokožku maximálně vypne, pro někoho to může byt nepříjemný pocit, ale já jsem si zvyklá. Po té jenom opláchnu vodou a dočistím micerálkou. Pleť je jemná, hebká, bez mastnoty. 
ČISTÍCÍ MICERÁLNÍ VODA MIXA

Micelární vody se v posledních letech staly neskutečně velkým hitem a kosmetické značky se předbíhají jedna před druhou. Já nějaký rozdíl mezi pleťovou či micerální vodou nevidím. Vyzkoušela jsem několik, např. Biodermu, Loreal, které mi pořád leží na poličce v koupelně, ale asi nejvíc vyhovující je právě micerální voda Mixa. Získala si mě hlavně svým aplikátorem - pumpičkou, kterou u těchto kosmetických přípravků vyhledávám.
Po napumpování nanáším vlhkým vatovým tamponem a dočistím celý obličej i oči. Pleť vůbec nedráždí, naopak příjemně osvěží, zklidní a připraví na další krok péče. Používám ráno i večer. Dalším pozitivem je její vhodnost pro citlivou pokožku i pro uživatele očních čoček. 
POVZBUZUJÍCÍ BYLINKOVÝ TONER HERBALIFE

Tento skvělý toner používám po vyčištění pleti gelem a micerální vodou, že si ho aplikuji rozprašovačem přímo na pleť. Pokud někdy zapomenu nastříkat před krémem, tak klidně použiji i po krémování, což ničemu nevadí. Celkově tento toner příjemně osvěží a dodává takový čistý pocit pleti. Aplikuji ráno a večer a někdy stříknu i během dne přes make-up, pro osvěžení. 
HYDRATAČNÍ KRÉM S OCHRANNÝM FAKTOREM HERBALIFE

Posledním krokem důkladné péče o pleť je aplikace krému.
Po odlíčení a nastříkání toneru následuje poslední krok důkladné péče o pleť, a to aplikace hydratačního krému, který vmasírovávám do pleti prsty krouživými pohyby. Po použití se mi tvář krásně rozzáří, jakoby vytáhne a na dotek mám pleť jemnou a hladkou, tento pocit naprosto zbožňuji, kdo ne, že? :-)  Výsledný efekt je přesně takový, který moje pleť potřebuje. Kromě ochranného faktoru SPF 30, navíc napomáhá redukovat vznik vrásek, dále obsahuje vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E a Aloe Vera, makadamový olej, okurkový extrakt a peptidy.

VÝŽIVNÝ NOČNÍ KRÉM HERBALIFE

Báječnou tečkou na závěr celého dne je tento skvělý výživný noční krém. Obsahuje vitamíny B3, C a E, aloe vera, slunečnicový olej, olej z makadamiových ořechů, olivový olej, olej ze sezamových semínek a výtažkem z plamatky zelené. Díky tomuto složení můžete i sami usoudit, že se jedná o mastnější konzistenci, což u krému na noc je potřeba,  pleť tehdy potřebuje více hydratovat a vyživovat. Nanáším opět kruhovými pohyby po celém obličeji i kolem očí, krém se nádherně vstřebává, necítím žádnou zátěž, pouze příjemný film, kterým se pleť maximálně vyživuje. Ráno po probouzení cítím obličej příjemně hladký, čerstvý, stačí odlíčit pouze micerálkou a je hotovo. 
HYDRATAČNÍ OČNÍ KRÉM HERBALIFE

Naštěstí netrpím na kruhy pod očima, ani na žádné opuchy, ale bohužel není mi dvacet a nějaké náznaky vrásek, nejen mimických, se začínají objevovat. Vzhledem k tomu, že se zatím nechystám k žádným omlazovacím zákrokům, tak si dávám záležet na dobrém očním krému, který používám každý večer před spaním a sem-tam i ráno. Osobně mohu doporučit a jsem velice spokojená s hydratačním očním krémem Herbalife, kterého mi stačí malé množství, jež rozetřu kolem celého oka včetně víčka.  Jeho úlohou je minimalizovat vzhled jemných linek a vrásek právě kolem očního okolí, což dle mého splňuje. Cítím jak mám pleť kolem očí hladší, příjemně hydratovanou a navíc cítím liftingový vypnutý efekt. Obsahuje vitamín B3, antioxidační vitamíny C, E, aloe vera, extrakt z okurky a ořechový olej. 
Všechny produkty od Herbalife mají příjemnou vůni, lehce parfémovanou. Já nesnesu krémy s hodně pronikavou vůni, takže tato řada mi vyhovuje i po této, pro mě taktéž důležité stránce. Dalším pozitivem či bonusem je jejich krásné jednoduché a hlavně praktické balení. Na každém obalu je název výrobku se základním popiskem. Lahvičky s pumpičkou, což  u krému mám nejraději, protože tolik kolik krému potřebuji, si napumpuji (vystačím si jedním či dvěma pumpnutími). Povedené obaly má i čisticí gel či maska, u kterých se tuba maximálně vytlačí až do vypotřebování. Tady je vidět, že v jednoduchosti je krása i praktičnost!

A teď se zeptám, jaká čistící kosmetika vyhovuje vaší pleti?
Jenom upřesním, nejedná se o placenou reklamu, ale moji každodenní rutinu péče o pleť.


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

Oblíbené příspěvky