Pánská bunda, která zahřeje

Pánové, pokud hledáte opravdu teplou zimní bundu, která vás zahřeje, tak vám přináším inspiraci k nákupu i nošení. Již několik sezón můžete v obchodních řetězcích sáhnout po oblíbené modní záležitostí nejen u pánů, ale i dam. Jedná se o bundu, která má prodloužený střih, kapuci, stylovou kožešinu, to vše k parce neodmyslitelně patří. V dnešním článku naleznete netypickou parku bez kapuce, ale za to se skvělým kožíškem uvnitř bundy. Jedná se o typ bundy, která v sobě spojuje nejenom praktickou, ale také designovou stránku. Hlavní smysl nákupu takové bundy tkví ve funkčnosti, která určitě neprofoukne. Ideální bunda pro může do zimního počasí.





Pokud se vám zdá, že po ulici je hodně podobných bund, tak nevadí. Abyste se jisté uniformnosti vyhnuli, zkuste se odlišit nápaditým kombinováním, či volbou jiného barevného provedení bundy.
V tomto looku můžete vidět klasický khaki odstín bundy v kombinaci s volnočasovými džíny ve stejném tónu jako bunda. Protože spodní část je více casual, vršek je ve formálním stylu díky bílé košili a krémovému svetříku. Barevný kontrast dodávají nesmrtelné timberlandy. Celkový outfit působí velice stylově a vhodný k nošení i na méně formální schůzku. Tento typ bundy se v pánském šatníku rozhodně neztratí a také si dovolím říct, že se nejedná o trendovou záležitost, ale naopak, využijete ji na několik sezón. Je nadčasová, kvalitní, ve které se budete cítit prostě božsky a takovou bundu musíte jednoznačně mít.
Zaujal vás tento styl pánské bundy?




Bunda BUDCHLAP.CZ / Boty TIMBERLAND / Kalhoty ZARA / Svetr AMISU 


Mějte se krásně ❤️


Komentáře

Oblíbené příspěvky