❤️ PRÉSENCE ❤️


Dnešní článek bude mít francouzský nádech, jak jste si možná všimli z názvu článku. Z Francie nepochází pouze název, ale také společnost, kterou vám v tomto příspěvku ráda představím.  Klenotnictví Présence s 26letou tradicí nabízí pestrou paletu kolekcí smyslných šperků zdobených nejrůznějšími druhy vzácných barevných drahokamů, pracuje s diamanty nejvyšší kvality, v nichž se snoubí styl, nadčasovost, špičkové zpracování a také jedinečný design. Světoznámí francouzští návrháři samozřejmě nepodceňují ani nejnovější módní trendy. Présence je promyšlený koncept, který zaručuje, že všechno zboží jde ruku v ruce. Jak se sluší na věhlasné klenotnictví , již od svého vzniku klade velký důraz na spokojeného zákazníka, kterého nezklame ani široká nabídka hodinek světoznámých značek.




Kreativní francouzští dizajnéři a mistři zlatníci v dílnách předvádějí umění. Jejich šperky nosí žena jako správná dáma s lehkostí a šarmem. Ať je oděná v jednoduché košili s výraznými náušnicemi, či v černých šatech s prsteny, zápěstím omotaným hodinkami nebo náramkem, či v rudých večerních šatech s opulentním diamantovým náhrdelníkem, tak všechny tyhle pózy ženy vyjadřují svůj styl a zdůrazňují svou osobnost. Tehdy se šperky nosí, tak jak mají, a to s grácií.
Podlehněte i vy kouzlu dokonalých tvarů, barev, oslnivého třpytu šperků či hodinek. Présence představuje umělecká díla, kterými můžete potěšit své blízké. Diamantový šperk darovaný z lásky zaručeně vždy rozzáří tvář partnerky. V naší kultuře je naprosto obvyklé po narození malé holčičky ji do ouška vsadit zlaté náušnice, které pak nosí ještě několik dalších let. A tak i pro vaši princeznu můžete vybrat dětské náušnice z bílého, žlutého nebo růžového zlata. Tady záleží už pouze na vašem vkusu. Dnes je úplně běžné, že šperky nosí i muži, a jestli milé dámy, hledáte vhodný dárek pro bratra, kamaráda nebo partnera, tak v Présence jste na správném místě. 

Zlaté náušnice s diamanty z fotek koupíš i online ZDE.


Šperky Présence zakoupíte v sítí exkluzivních butiků v Čechách i na Slovensku, v nichž panuje příjemná atmosféra. Samozřejmostí je odborný personál, který je vám vždy k dispozici. Pokud upřednostňujete nakupování z pohodlí vašeho domova, tak můžete vybírat přímo na eshopu www.presence.cz.
Zpestřete si podzim i vy krásnými šperky a vyjádřete svůj styl. 








Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky