S KABÁTEM ELEGANTNĚ I POHODLNĚ ZÁROVEŇ

Jakmile se podzimní teploty přibližují k nule, na scénu přichází oblíbený kousek svršku a to kabát. Ten nosím od podzimu až pokud není venku příjemné, skoro jarní počasí. Neříkám, že nesáhnu po chlupatých vestách, kožiších, parkách či zimních bundách, ale nic nehraje na podzim a v zimě tak zásadní roli jako zmiňovaný kabát. Ve svém šatníku vlastním několik kousků a každou sezónu je ráda doplňuji. V dnešním článku můžete vidět můj nejnovější kousek v camel barvě. Tento velbloudí odstín kabátu naprosto zbožňuji a věřím, že mne bude provázet věčně. Jeho ikonický střih lichotí každé postavě a vypadá božsky jak s černými pouzdrovými šaty i s džíny a košilí.
Jak se vám líbí? 





Jakmile najdete svůj ideální kabát, už ho nebudete chtít sundat. Vím o čem mluvím. Pokud zvolíte správný slušivý střih, tak věřte, že vám vydrží dlouho. Zimní kabát je důležitý,  jde o investici na několik sezón, takže s jeho výběrem se není třeba unáhlit. Kabáty se hodí pro každou postavu a dají se unosit tehdy, když se chcete v zimě zahřát a cítit se elegantně i pohodlně zároveň. Tvaruje naši postavu a určuje náš módní styl. Pamatujte, jeho vzhled je velice důležitý. Je to první z věcí, které si na vás každý všimne, a pravděpodobně bude vaším parťákem pár nadcházejících měsíců. 
Pokud vám chybí v šatníku zimní kabát, tak při jeho koupi dbejte na několik základních bodů: 
1. Vybírejte raději přírodní materiály.
2. Vybírejte střih jednoduchý, nadčasový a zbavený všech pomíjivých sezónních trendů. 
3. Důležitým kritériem je správně zvolená délka a velikost kabátu. Nikde vás nesmí tlačit a nijak omezovat. Určitě kabát pečlivě vyzkoušejte.  
4. Koukejte spíše na černou, béžovou nebo šedou barvu. Výrazné barvy se rychle okoukají. Samozřejmě až podlehnete kabátům, tak vedle základních barev určitě přijde řada i na výrazný kousek!
V zimních měsících je kabát nejpoužívanější položkou našeho šatníku, proto to musí být kousek, který si dokonale zamilujeme.







Boty CARINII / Kabelka LOUIS VUITTON / Kabát PIETRO FILIPI / Kalhoty, halenka, klobouk ZDE / Hodinky MICHAEL KORS / Zlatý řetízek s přívěškem PRESENCE 

Mějte se krásně ❤️

Komentáře

  1. ach,dokonalý outfit :) v takomto elegantnom by som najradšej chodila každý deň :) veľmi ti to pristane :) ja mám zimný čierny kabátik, ale premýšľam presne nad takýmto hnedým/krémovým :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký outfit, mám ráda jednoduchost a Vám tento styl velice sluší :) E.

    OdpovědětVymazat
  3. Cute shoes :) Great presentation :)
    Straight, elegant and beautiful
    http://moda-na-obcasach.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Amazing coat! Very stylish combination :)

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  5. Wow you look great in this outfit, I wish I could simply give my skin to be your amazing leather boots !!
    G

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky