CHRISTIAN LOUBOUTIN

Jedna ze základních věcí, kterou by měla vlastnit žena jsou i podpatky. Ptáte se proč? Protože nic není tak ženského jako nošení podpatků. A jak kdysi řekl skvělý francouzský návrhář obuvi Christian Louboutin: "Boty změní řeč vašeho těla i váš životní postoj. Pozvednou vás fyzicky i psychicky." Svoji kariéru začal v Paříži roku 1991 a od roku 1992 je typickým prvkem jeho obuvi sytě červená lakovaná podrážka, která se donedávna odlišovala od ostatních značek. 
Tyto podpatky milují ženy z celého světa a mohu osobně říct, že muži taktéž, i když tomu nerozumějí. Ke každé moderní ženě podpatky automaticky patří a minimálně jeden par těchto Louboutinek by měla žena vlastnit ve svém botníku. Upřimně to každé z vás maximálně přeji, splnit se tento nádherný sen! I když jsou nepraktické, nepohodlné a nebudeme si nalhávat, i zdraví škodlivé, ale přesto symbolizují krásu, atraktivitu, bohatství, vyzařuje ten správný sex-appeal i šarm ženy,  pozvednou dámský outfit na nejvyšší level, můžete si k nim obléknout cokoliv a budete vypadat skvěle. Jaký je váš názor na boty od Christiana Louboutina?


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Jsou nádherný, strašně bych si je přála.... Ale obávám se, že se svým chomoutstvím a "skvělýma" chodníkama tady u nás, by velmi brzy přišly k úhoně a mě by zcela jistě ranila mrtvice.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsou TAK nádherné... <3
    Klidně plný botník bych jich brala! Nožičky by si zvykly :-D
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  3. jsem úchyl na botky, takže tě chápu:o)) sice si nekupuji botičky takových značek, ale snažím se aby byly kožené a alespoň trochu kvalitní. A lodičky Louboutin nemají chybku, tiše závidím, jsou krásné:o))

    OdpovědětVymazat
  4. Hned bych si jedny pořídila, jsou tak krásné!!! Ale určitě se vyplatí investovat, jednou do nich půjdu...:-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou krásné... Ale prozrad jak to děláš, já chodím denně na podpatcích, mám jich opravdu dost, ale na některých je tedy nošení opravdu poznat :D Na tvých není nikdy ani škrábaneček :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou úžasné!Akorát jsou hrozně drahé. Každopádně vypadají dokonale!
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  7. Závislost...:-) Několik párů ve skříni, přestože na ně přijde řada možná 3x za rok. Na běžný provoz nepoužitelné :-)Musím se nechat odvézt, přemýšlet jaký bude "terén" a většinou se neobejdu bez garde. Na místě si užiji své dvě hodiny "slávy" :-), kdy předstírám, že se na nich lehce vznáším a s radostí zouvám jakmile opouštím akci... Mám i dva zatím nepoužité páry, ale snad jejich čas ještě přijde :-) Hraničí to s obsesí, ale uvědomuji si to, což je snad polehčující okolnost... :-) Zdravím, Stella

    OdpovědětVymazat
  8. Je to prostě sen <3 Jednou si jeden pár určitě pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyhle boty miluje snad každá žena, me jeden par říká paní, ale pravdou je, ze je mi je líto je jen tak nosit. Takže jen na výjimečné události

    OdpovědětVymazat
  10. No asi jsem divná, ale mě prostě až zas tak podpaty nelákají. :D Už vůbec ne takhle vysoké.. Jsem prostě typ na tepláky, tenisky a oversize mikiny. I když netvrdím, že bych se někdy nechtěla obléknout víc 'žensky'. Jen to prostě neumím a necítím se v tom dobře.

    nicoxmeow.wix.com/nicoblog

    OdpovědětVymazat
  11. Ty boty vypadají božsky, ale když má holka sto osmdesát centimetrů, tak si pak pěkně rozmyslí, jestli si přidá ještě dalších 12 na podpatcích :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně bez problémů a dle mého to pořád vypadá lépe, než když si prckové dodávají centimetry pomocí platforem, jenž vypadají jako kopyta ;-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky