PONCHO - FRENCH CHARM

I vám kabáty a zimní bundy lezou krkem? Díkybohu teploty se pohybují kolem desítky, tak můžeme nosit i jiné kousky oblečení, které nahradí teplý svetr či kabát, krásně zahřejí i osvěží obyčejný outfit – řeč je o mých oblíbených pončech a plédech. Je to jedinečný a nápaditý druh oděvu, v kterém můžete kamkoliv a já se do něj zamilovala už před pár lety a ani letošní sezónou to nebude jinak. Pokud ještě nemáte aspoň jedno pončo v šatníku, je nejvyšší čas se po něm poohlédnout.
V historii blogu naleznete nejeden příspěvek s pončem a konkretně tento kousek mám i ve vínové barvě, zde. Vyhovuje mi hlavně kvalitou, materiálem, taktéž i střihem. Dnešní pončo jsem zkombinovala s jednoduchým přiléhavým oblečením, kde jsem vsadila na výraznější kabelku, která barevně ladí s uvázaným šátkem u krku. Nesmí chybět ani klobouk, či kozačky nad kolena, které jsou u mně samozřejmosti. Jak se vám tato kombinace líbí?
Kozačky R.POLANSKI / Džíny ZARA / Košile GATE / Pončo F&F / Šátek LV / Klobouk H&M / Šperky PRECIOSA / Hodinky STORM / Kabelka FURLA


Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Poncho je krasne, libi se mi, jak jsi cely outfit rozbila sladce ruzovou kabelkou! A musim vyzdvihnout klobouk!!!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit. Mohu se zeptat odkud mate ten bleděmodrý náramek.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náramek je stříbrný, krystal Preciosa - Scarlette :)

      Vymazat
  3. Nadherna ;) ta kabelka je tak uzasna, ze som si ju musela objednat a uz ju mam doma ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky