HIGH LACE UP BOOTS

V dnešním outfitu vám představuji další model vysokých kozaček nad kolena představující ztělesnění noblesy a luxusu. Otevřená špička a šněrování na přední části boty dělají tento konkrétní kousek obuvi neodolatelnou a sexy. Možná se ptáte, či jsou pohodlné, tak vám řeknu, že i když podpatek je vysoký, tak noha krásně sedí, neklouže a dobře se v nich chodí. Zapínají se na straně pomocí zipu, takže šněrování na přední straně nemusíte vůbec řešit. Jinak řečeno, tento střih bot mi v šatníku chyběl, proto bylo potřeba doplnit stavy. Pokud bych narazila na stejný či podobný kousek v béžové či camel  barvě, koupě je jasná.
Celkový outfit vypadá drsnější a odvážnější, ale kožené šortky jsem zjemnila klasickou bílou košilí volnějšího střihu a vršek doplnila o delší sako. Pokud bych měla trench coat v černé barvě, který zatím nevlastním, vypadalo by to více šmrncovněji a elegantněji, co říkáte?
Doplňky v tomto looku velkou roli nehrají, protože jak jsem uváděla, celkový dojem je výraznější, dovolila jsem si vzít  pouze kabelku v odlišné barvě. Tento střih i značku kabelek jsem si poslední dobou oblíbila díky krásnému propracování a materiálu z pravé kůže. Tento kvalitní kousek kabelky dokáže vyzvednou i ten nejobyčejnější look.
Kozačky zde / Šortky, košile, sako zde / Podprsenka H&M / Kabelka LA BORSA / Hodinky MICHAEL KORS




Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. Sensational outfit!! Love all of the fine details and accents!! You look absolutely amazing doll!! :) Have a fabulous weekend love!!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky