Moderně, ale především pohodlně!

Každý den narazím na nějaký outfit s válenkami, ale skoro pokaždé to vypadá celkově špatně. Přijde mi, že spousta holek neví, k čemu je nosit a jak kombinovat. Tento krásný elegantní kabát a pohodlné boty UGG jsou teď moji nejlepší přátelé, ale stejně už bych chtěla teplejší počasí, souhlasíte? Ale žijme v realitě a kabáty ještě neschovávejme do svých šatníku, protože teploty se pohybují celkem nízko. Přiznám se, že raději bych kabát kombinovala s lodičkami, které celkový look povznesou na vyšší úroveň, ale v dnešním článku můžete vidět pohodlnější variantu. 
První detail si můžete všimnout na kabátu, a to zajímavě střižený velký límec, který vypadá opravdu šik, u bot nepřehlédnete roztomilé mašličky a celkový outfit zakončuje elegantní psaníčko se zlatými cvoky. Kabát jsem sladila s barvou válenek a vypadá to fakt dobře, co říkáte?
Další faktem co bych chtěla říct, i když jsem už v historii blogu zmiňovala, určitě noste džínový vršek i spodek dohromady. Protože správně zvolené odstíny denimu nakombinované v jednom outfitu vypadají skvěle. Celkově se mi tento outfit velice líbí a v takovém barevném i střihovém provedení se cítím fajn. A s čím nejraději kombinujete válenky vy? :)
Boty UGG Australia Bailey Bow / Džíny REPLAY/ Košile TALLY WEIJL/ Kabát PIETRO FILIPI / Psaníčko LA BORSA / Hodinky DANIEL KLEIN/ Prsten SWAROVSKI


Omlouvám se za nekvalitní foto (foceno pouze iphonem).

Mějte se krásně ❤️ 

Komentáře

  1. UGGs jsem taky vždycky chtěla, vypadají skvěle. :) Bylo by vážně super, kdyby se už konečně oteplilo.... nevadilo by mi mít po celý rok kolem 20 stupňů. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Občas mě překvapí jak některé kombinace vypadají hezky elegantní kabátek a UGG botky:o))) nebo je to spíš tím, že tobě sluší všechno:o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji :) Ono stačí jenom správně zkombinovat správné kousky :)

      Vymazat
  3. Moc hezká, zajímavá a originální kombinace! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky